Kategooria Parfüümid ja lõhnaained

Parfüümi muutused
Parfüümid ja lõhnaained

Parfüümi muutused

Tere pärastlõunast Tüdrukud, ma ei tea, mis juhtus, kuid mitmed parfüümid hakkasid mu lõhna muutma ((((Esimene kord juhtus see kuus kuud tagasi. Mulle anti mulle parfüümid Avon Spot Light, ma ei meeldinud neile tegelikult või pigem ei meeldinud neile üldse). Ma kasutasin neid paar üks kord ja viidi ära, kuid ühel ilusal päeval tuli mulle midagi vastu ja otsustasin nad varahommikul popshikat poputada.

Loe Edasi
Parfüümid ja lõhnaained

Parfüümi muutused

Tere pärastlõunast Tüdrukud, ma ei tea, mis juhtus, kuid mitmed parfüümid hakkasid mu lõhna muutma ((((Esimene kord juhtus see kuus kuud tagasi. Mulle anti mulle parfüümid Avon Spot Light, ma ei meeldinud neile tegelikult või pigem ei meeldinud neile üldse). Ma kasutasin neid paar üks kord ja viidi ära, kuid ühel ilusal päeval tuli mulle midagi vastu ja otsustasin nad varahommikul popshikat poputada.
Loe Edasi
Parfüümid ja lõhnaained

Parfumeur Pour Un Ete L

Sel suvel oli mul lemmikutes 3 parfüümi, olles neid suveilmas kogenud, tahan jagada oma arvamust. Alustan väga ilusa teega, keda huvitab tere tulemast. Parfüümi täisnimi: The Pour Un Ete L Artisan Parfumeur Foto: tootja ja püramiidi kirjeldus: Paljud inimesed teavad, et suvises kuumuses ei kustuta miski janu nagu jäätunud lilletee, hapukas, lõhnav ja toonik.
Loe Edasi