Kategooria Värvitüüp ja stiil

Kosmeetikud, aidake mul ennast leida
Värvitüüp ja stiil

Kosmeetikud, aidake mul ennast leida

Tere, ilusad tüdrukud! Enda mäletamist mööda armastasin ja armastasin meiki alati alasti stiilis. Minu jaoks on see win-win variant. Minu kosmeetikakotist ei leia te ühte heledates toonides huulepulka ja tõepoolest toone, mis pole alastunud. Mitte sellepärast, et mulle need ei meeldiks, vaid sellepärast, et ma lihtsalt kardan neid võtta.

Loe Edasi
Värvitüüp ja stiil

Kosmeetikud, aidake mul ennast leida

Tere, ilusad tüdrukud! Enda mäletamist mööda armastasin ja armastasin meiki alati alasti stiilis. Minu jaoks on see win-win variant. Minu kosmeetikakotist ei leia te ühte heledates toonides huulepulka ja tõepoolest toone, mis pole alastunud. Mitte sellepärast, et mulle need ei meeldiks, vaid sellepärast, et ma lihtsalt kardan neid võtta.
Loe Edasi